STORITVE

storitve
360 marketing

Ponujamo od oglaševanja na klik (Meta in Google), ustvarjanja foto & video vsebine, koordinacije sodelovanja z influencerji pa tudi bolj tradicionalne oblike kot so email marketing in upravljanje družbenih omrežij (Instagram, Facebook in TikTok).

Še vedno niste prepričani?

Ne skrbite, vemo, da je odločitev za novo sodelovanje kar velika stvar. Naročite se na brezplačni  posvet in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja.

hello@lamamarketinglab.com

031 – 459 – 439

FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Facebook oglaševanje je trenutno najbolj učinkovit digitalni kanal, ki temelji na uporabi platforme Facebook za promocijo izdelkov, storitev ali blagovnih znamk. Ta oblika oglaševanja vam omogoča ciljati na specifično občinstvo glede na demografske, geografske, interesne in vedenjske podatke uporabnikov Facebooka.

Trenutno lahko z oglaševanjem na Facebooku dosežete 2,17 milijarde ljudi – drugače povedano, skoraj 30% svetovnega prebivalstva. Poleg tega se aktivna uporabniška baza platforme še naprej povečuje. Temu lahko pripišemo tudi njegovo priljubljenost in lahko zaenkrat tudi z gotovostjo trdimo, da mu tudi nove platforme kot so TikTok ne morejo do živega.

Po nedavnih napovedih analitikov se pričakuje, da bo prihodek Mete od oglaševanja leta 2023 dosegel 121,9 milijarde dolarjev, to je kar 8,18% več kot leto prej.  Projekcije za leto 2024 kažejo, da se bodo prihodki podjetja Meta povečali za kar 10,52%, na skupno 134,72 milijarde  dolarjev. To pa pomeni samo eno: vlaganje v Facebook oglaševanje je za podjetja izredno profitabilno in vedno več se jih odloča za to obliko digitalnega oglaševanja.

ZAKAJ OGLAŠEVATI NA FACEBOOKU?

  1. Obsežno občinstvo: Facebook je eno največjih družbenih omrežij na svetu z milijardami aktivnih uporabnikov. To omogoča oglaševalcem, da dosežejo široko in raznoliko občinstvo.
  2. Ciljno usmerjanje: Facebook omogoča natančno ciljno usmerjanje glede na demografske podatke, interese, vedenje in druge kriterije. To pomeni, da lahko oglase prikažete samo ljudem, ki so najverjetneje zainteresirani za vaše izdelke ali storitve, kar poveča učinkovitost oglaševanja.
  3. Prilagodljivost proračuna: Ne glede na to, ali imate majhen ali velik proračun, lahko prilagodite svoje oglaševalske stroške. Začeti je mogoče že z nizkimi zneski in postopno povečevati vložek, ko opazite pozitivne rezultate.
  4. Merljivost in analitika: Facebook ponuja obsežna orodja za analizo učinkovitosti oglaševanja. Oglaševalci lahko natančno spremljajo metrike, kot so prikazi, kliki, konverzije, stroški na konverzijo itd., kar omogoča boljše razumevanje uspešnosti kampanj in prilagajanje strategij.
  5. Raznolike možnosti oglaševanja: Na Facebooku lahko ustvarite različne vrste oglasov, vključno s slikami, videoposnetki ali carousel oglasi. To omogoča kreativnost pri oblikovanju oglasov in prilagajanje sporočil vašemu ciljnemu občinstvu.
  6. Interakcija in angažiranost: Facebook omogoča neposredno interakcijo s strankami prek komentarjev, sporočil in drugih funkcij. To povečuje možnost za gradnjo odnosa s strankami in vzpostavljanje zaupanja.
  7. Lokalno oglaševanje: Če imate lokalno podjetje, lahko na Facebooku ciljate uporabnike v določeni geografski regiji, kar je idealno za povečanje lokalnega obiska ali prodaje.
  8. Aplikacija Instagram: Ker je Instagram v lasti Facebooka, omogoča tudi oglaševanje na tej priljubljeni platformi, kar razširi dosežek kampanj na še eno veliko občinstvo.

GOOGLE OGLAŠEVANJE

Google oglaševanje vas pripelje do top pozicije na Googlu. 

Google oglasi se prikažejo strankam, ko vas one že potrebujejo in vas iščejo. To je super, saj pomeni, da so že globlje v prodajnem lijaku in je večja možnost, da bo prišlo do želene konverzije (nakupa, naročila na storitev, itd.). Google oglaševanje je oglaševanje na klik (PPC: Pay-Per-Click), kar pomeni, da plačate samo kadar nekdo klikne na vaš oglas. 

Ampak, ali sploh potrebujemo Google oglaševanje? 

Jah, če ne želite, da vas stranke najdejo točno takrat, ko vas iščejo, potem ne.  V nasprotnem primeru pa: JA, seveda! 

UPRAVLJANJE DRUŽBENIH OMREŽIJ

Družbena omrežja so danes postala nujen del vsakega resnega podjetja oz. blagovne znamke. So kot vizitka, saj se z uporabo družbenega omrežja tako podjetja predstavijo svojim potencialnim strankam in si na ta način gradijo ugled in krepijo zavedanje o znamki.

Uporabnikom ni več dovolj, da ponujate izdelek, ampak si želijo globje povezave z blagovno znamko in vedeti, kaj se dogaja v ozadju. Če imamo zveste sledilce na svojih družbenih omrežjih in smo na teh platformah  aktivni,  jim lahko skozi zanimive vsebine nezavedno prodajamo svoje izdelke ali storitve. 

Strankam nudimo različne možnosti upravljanja družbenih omrežij, od tega, da prevzamemo celotno interakcijo s sledilci in ustvarjanje vsebin ali pa čisto osnovno vodenje profila. Za vas izberemo in kontaktiramo tudi izbrane influencerje in pripravimo kampanjo. 

EMAIL MARKETING

Email marketing je najbolj podcenjevana, a hkrati najbolj učinkovita metoda oglaševanja. Imamo namreč neposreden dostop do uporabnika, ki aplikacijo za e-pošto pregleda večkrat na dan in je tako večja možnost, da bo videl naše e-sporočilo. Prav tako imamo dovoljenje uporabnika, da mu pošiljamo svoje marketinške vsebine, kar pomeni, da ga naši izdelki oz. storitve zanimajo. 

USTVARJANJE VSEBINE

Vsebina je RES kraljica. Z vsebinskim marketingom ustvarjamo vsebine, s katerimi pritegnemo in obdržimo naše ciljno občinstvo. Na takšen način želimo nezavedno, z ozaveščanjem o blagovni znamki skozi vsebino ustvariti prodajo. Izdelkov in storitev je vedno več in trg je prenasičen, zato je dobra vsebina pomembna, da se  lahko ločite od konkurence. Vsebinski marketing ima vedno večji pomen, saj lahko skozi vsebino, ko uporabnike izobražujemo ali pa jim s svojo vsebino samo krajšamo čas, utrjujemo položaj znamke na trgu. Zato je ta oblika marketinga tako uspešna. 

Za vas lahko ustvarimo posamezne vsebine za družbena omrežja (reeli, tiktoki, grafike) ali oglase.